Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Jonesová už je v České republice

6.6.2004 | 20:32

Pětinásobná olympijská medailistka ze Sydney 2000 Marion Jonesová bude na mítinku IIAF Super Grand Prix Zlatá tretra 2004 v Ostravě skákat do dálky. Věci dávno známé už nezabrání nic – maminka ročního Tima totiž dnes v poledne přistála v Praze.

„Jsem trochu unavená, ale co můžete čekat po dlouhém letu z USA?“ usmívala se na letišti v Ruzyni, odkud se přesunula do hotelu. Přesně, jak si přála, den v Praze stráví v hotelu s výhledem na Pražský hrad.

„Těší mě, že se znovu představím v Ostravě. Když jsem přijela poprvé, přijela jsem na malý mítink. Ale teď je to něco úplně jiného, jsem ráda, že za dva roky se Zlatá tretra dostala do kategorie Super Grand Prix a na startu bude tolik skvělých atletů,“ pochvalovala si životní partnerka světového rekordmana Tima Montgomeryho.

„Už dlouho jsem pro Ostravu měla v plánu skok do dálky. Ale přiznávám, že když jsem viděla startovní listinu běhu na 100 m, docela by mě ten sprint lákal,“ přiznala trojnásobná olympijská vítězka. Po sponzorské autogramiádě si neodpustila prohlídku Prahy – navštívila Vinohradský pavilon, prošla se Václavským náměstím a nakupovala dámské oblečení.

   

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě