Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Čokoládová tretra se vydařila

26.5.2006 | 11:24

Ostrava: Za slunečného počasí se závodilo v sedmnácti věkových kategoriích včetně tradičního běhu rodičů s dětmi. Vítěz každé kategorie dostal čokoládový dort, pohár a tričko. Pro ty, kdo doběhli na druhém a třetím místě, bylo připraveno tričko a velká čokoláda, menší čokoládu pak obdržel každý účastník. Samozřejmostí pro všechny běžce byla vstupenka na Zlatou tretru, která se na Městském stadionu v Ostravě uskuteční v úterý 30. května. Součástí včerejší „Čokoládovky“ byla autogramiáda Stanislava Sajdoka, českého překážkáře a odchovance třinecké atletiky, a také sester Dany a Jany Velďákových, slovenských reprezentantek v dálce a trojskoku. „Byli jsme příjemně překvapeni vysokou účastí dětí a jejich rodičů, kterých přišla více než tisícovka, což je podstatně více než v loňském roce. Obrovskému zájmu se těšila i autogramiáda,“ uvedl Oldřich Zvolánek z atletického klubu SSK Vítkovice, který včerejší akci pořádal.

I když při „Čokoládovce“ o vítězství nikdy nejde, mladí účastnící měli z úspěchů tradičně velkou radost, což dokumentuje i snímek ze stupňů vítězů.

Součástí včerejší Čokoládové tretry byla i autogramiáda českého překážkáře Stanislava Sajdoka (vlevo) a slovenských reprezentantek ve skoku do dálky a trojskoku Dany a Jany Velďákových.

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě