Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Pojeďte za světovou atletikou na Zlatou tretru

6.6.2007 | 11:15

Nabídka zájezdu cestovní kanceláře Brigateam na jeden z vrcholů letošní atletické sezony - na Zlatou tretru.

Vážení sportovní přátelé,

nabízíme Vám zájezd na nejlepší mítink v České republice - Zlatou tretru do Ostravy. V našem autobuse se opět sejde skvělá parta fandů na velkou atletiku, který tento mítink, jenž patří mezi deset nejlepších na světě, přináší.

Během pěti hodin máte možnost sledovat výkony světových špiček, které se podařilo na mítink přilákat. Některé z potvrzených hvězd: tyčka - Jelena Isinbajevová (že by další světový rekrod?!), oštěp Barbora Špotáková (co takhle skvělý český rekord?!), výška fenomenální Stefan Holm v souboji s mistrem světa Jurijem Krimarenkem a proti nim naši borci Sváťa Ton, Tomáš Janků a Jaroslav Bába, skvělá stovka Francis Obikwelu (mistr Evropy) Jason Gardener (halový mistr Evropy), 5000 m (zátopkův memoriál) Saif Saeed Shaheen (dvojnásobný mistr světa a svět. rekordman na 3000 m přek.) a s ním Zarsenay Tadesse (mistr světa v krosu) a Craig Morttram (olympijský medailista), 800 m s halovým mistrem světa Wilfried Bungeim a v ženách Jolanda Čeplaková (držitelka halového světového rekordu) a Olga Kotljarová (mistryně Evropy). Další velké hvězdy ještě pořadatelé neprozradili a k nim je třeba počítat českou špičku.

Atletický stůl v Ostravě je bohatě prostřen, přisedněte k lahůdkám i Vy!

Podmínky zájezdu:

  1. Přihláška nejpozději do 20. 6. 2007
  2. Cena zájezdu - 990 Kč uhradit ihned s přihláškou na účet CA Brigateamu 72374503/0300. V ceně zájezdu je zahrnuta doprava do Ostravy a zpět, vstupenka, barevné tričko CA Brigateamu.
  3. Autobus odjíždí z Chebu v 6.30 hod od Bowling clubu, dále z K. Varů v 7.15 (od stadionu Závodu Míru v Tuhnicích), z Plzně v 8.45 (velké parkoviště u stadionu Škody Plzeň), dále pak Praha 9.45 u metra Zličín a pak už přímo na Ostravu, kde předpokládáme příjezd ke stadionu v 15.30. Po skončení závodu (cca 23.00) odjezd zpět po stejné trase. V autobuse je možno zakoupit limo, pivo, kávu.

Neváhejte a buďte opět na palubě Brigy na cestě za nádhernou atletikou.

Váš Jacek Přibáň

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě