Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Tretra opět poběží do celého světa

16.5.2008 | 12:29

Ostrava - Do 140 zemí celého světa půjde televizní signál z atletického mítinku Zlatá tretra. Ten se na Městském stadionu v Ostravě uskuteční už 12. června.

"Eurosport bude Tretru vysílat v přímém přenosu jako úplně první mítink v tomto roce," upozornil manažer Zlaté tretry Alfonz Juck. "Pět až sedm milionů diváků u televizních obrazovek se dozví, kde leží Ostrava." To pochopitelně těší ostravského primátora Petra Kajnara: "Jsme hrdi na to, že se tak významný mítink koná v našem městě."

"Chceme, aby byl stadion našlapaný," řekl Oldřich Zvolánek, ředitel spolupořádajícího SSK Vítkovice. Lístek stojí 500 korun na hlavní tribunu a 100 na nekryté ochozy. Děti do 15 let mají vstup zdarma. "Nově jsme se rozhodli pustit zdarma na místa k stání skupiny 15 lidí, pro něž vyčleníme jeden vstup u hlavní brány," řekl Oldřich Zvolánek

.

Zadarmo se na Tretru dostanou také účastníci tradiční Čokoládové tretry, která bude 10. června od 15.30 hodin. Každé dítě, které doběhne, dostane lístek pro sebe a pro jednoho z rodičů.

Mladá fronta DNES - severni Morava a Slezsko

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě