Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Vstupenky na Zlatou tretru 2010

17.3.2010 | 17:22

Vstupenky na Zlatou tretru Ostrava 2010 lze zakoupit od 12. dubna v síti TICKETPORTAL (k stání) či prostřednictvím SSK Vítkovice (tribuna).

CENA

  • Tribuna: VYPRODÁNO
  • Stání: (prostřednictvím www.ticketportal.cz)
    • 80 Kč (12.4. - 30.4.)
    • 90 Kč (1.5. - 21.5.)
    • 100 Kč (22.5. - 27.5.)

Jan Železný: Každý sektor nabízí bonbónek

Na tribunu k sezení? Na tribunu u protilehlé rovinky? Nebo s výhledem přímo na cílovou rovinku? Z jakého místa chcete sledovat dění na letošním mítinku Zlatá tretra Ostrava 2010? Můžete si vybrat, organizátoři totiž připravili pro diváky novinku – vzhledem k extrémnímu zájmu z uplynulých ročníku se letos poprvé prodávají vstupenky na největší atletický podnik v České republice přímo do jednotlivých sektorů. Ty budou na tribunách jasně vyhrazeny a jejich kapacita je limitovaná.

"Z každého sektoru bude mít divák jiný výhled, ale coby organizátoři jsme se výběrem disciplín snažili divákům vyjít co nejvíc vstříc. Každý sektor nabízí nějaký bonbónek. Doufám, že si je fanoušci užijí," říká ředitel mítinku a trojnásobný olympijský rekordman Jan Železný.

Jak by si – coby atletický příznivec – vybíral místo na stadionu?

Tribuna k sezení

"Místa na ní nabízí přehled o dění na celé ploše, ideální je pohled na souboje na nejkratších sprinterských tratích. Jamajčan Asafa Powell v běhu na 100 m a Kubánec Dayron Robles na 110 m překážek mají co nabídnout v každém startu."

Stání E1

"Diváci z ní mají nerušený výhled na cílovou rovinku a mohou poměrně zblízka sledovat souboje ve finiši. Před tribunou se navíc nachází mixzóna, ve které zástupci médií okamžitě po závodě zpovídají jednotlivé atletické hvězdy, tudíž mají diváci své idoly opravdu na dohled."

Stání D4

"Mimořádně široký záběr této tribuny. V jednom úhlu lze pozorovat doběh do cíle i starty běžeckých disciplín: běhů na 400 m, 400 m překážek i osmistovky a mezitím je nutné sledovat výškařský sektor s Chorvatkou Blankou Vlašičovou."

Stání D3

"Atraktivní zatáčka, v níž budou k vidění nejenom první metry delších běhů, ale i rozcvička jamajského fenoména Usaina Bolta před závodem na 300 m. Navíc se z jiného úhlu nabízí krásný pohled na výškařský sektor."

Stání D2

"Jednoznačné lákadlo: start a první metry třístovky v podání Usaina Bolta."

Stání D1 – C2

"Tribuny naproti hlavní tribuně k sezení nabízejí nádherný výhled na stadion. Divák vidí vše – sprintery na nejkratších tratích sice trochu z dálky, ale všichni zbylí běžci musí absolvovat část svého představení před touto částí publika. Ideální pro sledování letové fáze oštěpařského závodu."

Stání C1 – B3

"Souboje v zatáčce jsou v běžeckých disciplínách vždycky zajímavé, ať se jedná o závody v drahách nebo o vytrvalostní běhy."

Stání B2

"Místo, odkud je nejlepší výhled na závod tyčkařek s českou nadějí Jiřinou Ptáčníkovou a největší domácí hvězdu Zlaté tretry - olympijskou vítězku a držitelku světového rekordu Barboru Špotákovou v oštěpařském sektoru."

Start B1

"Atraktivní výhled na připravující se závodníky před nejkratšími sprinterskými závody."

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě