Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Bolt ze Šanghaje: Těším se na další závod

23.5.2010 | 23:43

Největší hvězda Zlaté tretry Ostrava 2010 Usain Bolt už se nemůže dočkat představení v Ostravě. Po vítězství v nedělním závodě Diamantové ligy v Šanghaji trojnásobný olympijský vítěz a mistr světa pronesl: "Nejsem ještě v nejlepší formě, ale užíval jsem si to a už se těším na další závod."

A ten jej čeká ve čtvrtek na Městském stadionu v Ostravě, kde se na mítinku Zlatá tretra premiérově v kariéře představí v běhu na 300 m.

V druhém podniku Diamantové ligy v Číně triumfoval jamajský atletický fenomén v běhu na 200 m v čase 19,76 s. "Bylo to dobré, i když malinko foukalo. Běh byl povedený, cítil jsem se dobře, ale nebyl to lehký závod. Nejsem ještě v ideální formě. Ale chtěl jsem kvalitní čas, vždyť v Číně neběhám tak často. Když jsem vybíhal ze zatáčky, řekl jsem si "Panebože". Byl jsem překvapený, když jsem viděl tolik jamajských fanoušků v hledišti. To bylo příjemné, mám je moc rád. Bez nich bych nebyl, kdo jsem."

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě