Zlatá tretra Ostrava

zlatá tretra
Shaunae Miller-Uibo Tom Walsh Tomáš Staněk Miguel Echevarría Barbora Špotáková Sam Kendricks Christian Coleman Ján Volko

Aktuality

Na tretru využijte raději MHD

16.5.2016 | 15:13

Foto: Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Organizátoři divákům doporučují dopravit se na Městský stadion ve Vítkovicích prostředky městské hromadné dopravy. Tramvaje číslo 3 a 11 mají zastávku „Městský stadion“ přímo u hlavní brány, další linky číslo 2, 7 a 12 je možné rovněž využít a ze zastávek „Ředitelství Vítkovic“ resp. „Sport Aréna“ dojít na stadion pěšky.

Pro řidiče osobních vozidel jsou k dispozici parkoviště přímo u Sport Arény a další parkoviště u železničního nádraží Ostrava-Vítkovice. „Parkovací plochy v bezprostřední blízkosti Městského stadionu jsou vyhrazena pro držitele parkovacích karet organizátora mítinku,“ upozorňuje Oldřich Zvolánek ze spolupořádajícího SSK Vítkovice a připomíná, že kvůli vyhlášenému I. bezpečnostnímu stupni v České republice musí diváci počítat s důkladnými bezpečnostními prohlídkami. „Z praxe víme, že fanoušci atletiky jsou velmi kultivovaní a žádné vážnější incidenty jsme v minulosti na Tretře neměli. Letos budou prohlídky bohužel přísnější. Do areálu nevpustí nikoho s objemnějším zavazadlem. To v praxi znamená, že tašky a kabely větší než 30 centimetrů s sebou vůbec nenoste. Rovněž nebude přípustné vnést do areálu vlastní nápoje a doporučujeme nechat doma i populární teleskopické tyče na pořizování selfie snímků,“ vzkazuje.

Top Athletics
Český běh žen
Sportuj v Ostravě